Walking dead

Kl. 17 på söndagseftermiddagen ändrar plötsligt de kutryggiga zombiesarna (utställarna) på mässan karaktär. Aktiviteten blir febril. Kundvagn efter kundvagn från Ica Focus rullar genom parkeringshuset. Det är som att Svenska mässan släpper in stora mängder dödligt gift genom ventilerna och att alla till varje pris bör lämna mässan så fort som möjligt. I vår monter var det inget undantag. Men plötsligt stannade vi upp och frågade oss själva varför vi stressade. Vi lämnar ju mässan först i morgon. Det är så skönt att packa ihop montern, packa bilen och sova en natt på hotellet innan vi beger oss norröver i morgon istället för att köra hela kvällen och komma hem mitt i natten.

Själv plockar jag, förutom alla böcker jag har handlat, med mig en varm förkylning, så jag misstänker att det kommer att bli en barnsligt tidig kväll.

Aktiviteten

2 reaktion på “Walking dead

  1. Hoppas du får sova gott! Jag tänkte också lägga mig tidigt men satt och skrev ner min lilla intervju med Helena von Zweigbergk, så jag fastnade framför datorn lite längre än jag tänkte. Men nu ska jag i säng och låter den vila till imorgon då jag ska publicera den. Hoppas din förkylning försvinner under natten och du vaknar pigg och stark!

    • Tack snälla du! Ännu sover jag dock inte. Jag fastnade också vid datorn. Vad spännande det låter med din intervju. Jag är riktigt nyfiken på Mats+Anna-boken. Jag ska hålla utkik efter din intervju!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *