Top of the pops med JohK

Bäst: Torsdagens galenskaper var klart roligast. Faktum var att de var så roliga att jag aldrig hittade formen igen. ”Låt den rätte komma in”-visningen på fredagen var fan-tas-tisk! Staffan Ulfstrands seminarium var förmodligen det mest intressanta, med andra ord det som jag snackat mest om efteråt (nyckelord: Darwin, ornament och anpassning). Middagen på Incorto var finfin. Magmaskinen på Life – gymmet bredvid hotellet – var grym. Liksom våfflorna till frukost.

Sämst: Att vi bodde så långt bort från mässan, att folk går så sakta, värmen och luften i mässhallen, att jag aldrig lär mig att jobba undan innan mässan, blodsockerfall och att varenda macka var beströdd av räkor.

Mat: Raviolin på Johanna Ls hotell. Annars åt jag mest bara middagar på mässan. Och bananer.

Dryck: Vatten, vatten, vatten! 

Klädsel: Svart klädsel. Jag är ingen färgfläkt i kulturvärlden, snarare ett svart hål.

Inköp: Sminkborttagning och läppglans från Damernas Världs monter.

Läsning: Litegrand i Joyce Carol Oates ”Dödgrävarens dotter”.

Lärdomar: Bär med ett kit av fruktsocker, vatten, anteckningsbok, pins, två tre knäckebröd, kontanter, mobiltelefon (med laddare) och minst 2 pennor. Med rätt mobiltelefon behövs ingen dator som ger röda axlar. Lämna mässan för lunch. Checka av vattenkranarna redan på torsdagen.

Mysterium: Våra bokhora-tischor har fortfarande inte kommit rätt.

Hurley: Jag är Bokhoras Hurley. Maximal otur omkring hela mässan. Men flygresorna gick bra.  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>