Spaning

Apropå att radioprogrammet Spanarna sänds live från SR-montern:

Här en gratis spaning till er som gör programmet, vad sägs om att det någon gång skulle kunna vara med TVÅ kvinnor samtidigt i ert program? Ni vet, två kvinnliga gäster på samma sätt som ni ALLTID har två män och en kvinna med i ert program? Det är inte farligt, jag lovar.

Det här inlägget postades i Bokmässa av Johanna Ögren. Bokmärk permalänken.

Om Johanna Ögren

Jag är född och uppvuxen i Tornedalen men bor i Stockholm sedan många år. Jag älskar biografier, allra mest musikerbiografier, men är inte alls förtjust i skräck. Jag förutom bokhora så driver jag flera stora bloggar och har startat tidningen Gadgette - en tekniktidning för kvinnor.

3 reaktion på “Spaning

  1. Fast det händer då och då att de har två kvinnor som gäster. Exempelvis den 14 september var det Jessika Gedin, Helena von Zweigbergk och Calle Norlén som spanade. Men det händer väl kanske inte så ofta som man skulle önskat att det gjorde.

      • *jajajajajajaajajajajaanderson dice:*le pide tetero por el msn                  D41$Y             dice:*hay no JIJIJI         Carolina         :[ dice:*yo creo que siiianderson dice:*la primer palabra q va a decir no es mama si no facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *