Sjukhusgrisen och Galagobananas

Jag kan inte direkt påstå att jag har gjort några riktiga mässfynd i Göteborg. Jag fyndar inte böcker, jag fyndar klänningar. Däremot fyndade min kollega ”Snuffe sjukhusgrisen” i Hotell Gästis monter. Där kan man tydligen få en gammal bok om man fyller i en enkät. Och min kollega ramlade alltså över den högst älskade sjukhusgrisen.

Jag har gått bananas i Galagos monter. Så himla många signeringar där att jag nästan inte kommit fram till kassan i min effektivitet, men efter briljant Liv Strömqvist-, Mats Jonsson och Lena Andersson-seminarium var jag bara tvungen att köpa ”Mats Kamp”.  I dag hade jag gärna stannat hela dagen på rummet, men jag har montertjänstgöring och sådana plikter kan icke ignoreras.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *