Paus på rummet = lovely

En stor fördel med att ha fått rum på hotell Gothia – man kan slinka upp på rummet för en paus. Sitter här och trycker as we speak, och NJUTER av tystnaden (och då är det ändå bara torsdag!). Jag ska också kolla igenom mina diskussionspunkter inför det norska seminariet kl 17.00 med Harald Rosenlow Eeg och Nina Grontvedt. Kom gärna dit! Sal G4.

/ JoL

Det här inlägget postades i Bokmässa av Johanna Lindbäck. Bokmärk permalänken.

Om Johanna Lindbäck

Jag kommer från Luleå men har bott i Stockholm sen 1999. Förutom att läsa massa böcker så skriver jag ungdomsböcker själv också (på Rabén&Sjögren). Du kan läsa mer om mitt skrivande och allt sånt här. Sen är jag även lärare i svenska och engelska på en gymnasieskola i Nacka utanför Stockholm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *