Nu börjar det! Bokmässan 2012! Yeay!

På plats i Göteborg, har simmat på Valhallabadet, har ätit god frukost (tips: Gothias egen musli och så en våffla med sylt och grädde som efterrätt!), och sitter nu och kollar dagens seminarieprogram.
Jag och Lisa Bjärbo ska ha ett miniseminarium kl 12, Hur roligt får det bli, och det är i F4. Kom gärna och lyssna, säg hej, köp signerade böcker!
Fram tills dess ska jag själv gå och lyssna och mitt första seminarium blir när Litteraturutredningen presenteras nu kl 10.
Vi ses i vimlet!
/ JoL

Det här inlägget postades i Bokmässa av Johanna Lindbäck. Bokmärk permalänken.

Om Johanna Lindbäck

Jag kommer från Luleå men har bott i Stockholm sen 1999. Förutom att läsa massa böcker så skriver jag ungdomsböcker själv också (på Rabén&Sjögren). Du kan läsa mer om mitt skrivande och allt sånt här. Sen är jag även lärare i svenska och engelska på en gymnasieskola i Nacka utanför Stockholm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *