JoÖ summerar

Bäst: När Daniel kom ner på fredagen. Då gnuggade jag huvudet mot honom hela tiden, som en spanielvalp. Annars var det nog att jag hann med flera seminarier, bl a roligt med Jon Jefferson Klingberg och Bob Hansson. Det seminariet fick jag ut mycket av. Jag vill gå på ännu fler nästa år. Och sedan alla roliga människor man mötte här och där, t ex Incontroträffen som var fin.

Sämst: Att jag hade så ont i fötterna och inte några platta skor med mig. Och det är inte ens ett rookiemisstag, det är bara ren och skär fåfänga. Jag vet ju att jag får ont i mina platta fötter rätt så omgående.

Mat: Jordnötssmör. Jag åt en rostis med jordnötssmör i söndags morse och påmindes åter om varför jag en gång i tiden alltid önskade mig jordnötssmör i present när min moster kom på besök från Stockholm. Annat jag åt mycket av: ägg. Man kanske skulle kunna säga att frukosten var da shit.

Dryck: Två väldigt starka plastmuggsgroggar med päronvodka som jag svepte i Sigges svit. Jag tror de räddade oss från att sjunka in i koma. Istället blev kvällen väldigt rolig.

Klädsel: Färgglada klänningar som man såg tjock ut i på dagen och svarta klänningar som man såg smal ut i om natten.

Mera fötter: Jag stukade foten två gånger under torsdagskvällen. Det förtjänade jag.

Inköp: 3 Penguinmuggar och  en musikerbiografi. Härnäst ska jag sätta tänderna i Slashs liv.

Läsning: Hann med 1.5 bok samt senaste Filter.

Snackis: Liza Marklunds agenbyte. Förstås.

Lärdomar: Middag är livsnödvändigt. Hotell bör gärna ligga inuti mässan. Man ska ladda sin telefon varje morgon och sen varje kväll. Liksom sin dator. När man längtar efter hamburgare går det inte lika bra med en räkmacka på Heaven 23.

Nu är det grå tråkig måndag igen. And I love it!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *