JoL summerar Mässan

Bäst 1 : Att mina olika seminarier gick bra. Lättnad!! Och att det kom oväntat mycket folk till alla. Jag var alltid orolig att det skulle bli typ en ljudtekniker, ett par från förlaget, och så jag. Tack och lov var det många fler än så på plats! (Okej, det var inte speciellt oväntat att det skulle komma massa till det med Jonas H-K, han är ju en magnet och i sitt esse i såna här sammanhang. Men alla andra. Ja, och förutom Meg Cabot, det fattade jag ju, massa tonårstjejer. Så jag pratar väl egentligen mest om mitt första egna om boken.)

Bäst 2 : Varje gång jag fick mat. Haha. Men nästan.

Bäst 3 : Att gå runt i fyra dagar i en stor jäkla egoboost och få höra att ungefär allt jag gör är jättebra. Man vänjer sig lätt… Idag fick jag inte en enda applåd, ingen tog bilder av mig, jag skrev inte mitt namn i en enda bok, ingen sa att det var så kul att se mig. Hallå??! Och den där stora porträttbilden som hängde i taket, kan vi frakta den till min skola nu?
Ja, ni ser ju, total egoboost.

Bäst 4 : Att det var så många väldigt roliga, intressanta personer vi / jag fick prata med.

”Jobbigast” : Superroliga fester och kvällar som stal sömn.

Jobbigast 2 : Lördag på golvet nere i mässhallen. Är det så dåligt det här med att alla stockholmare står till höger i rulltrappan tex? Det är väl en jättefin tyst överenskommelse. Kan inte alla som vill gå i slow-mo gå till höger, vi andra tar mitten?

Mässans ”allright!” : Svitfesten.

Onödigaste : Att göra en Leila K med taxin första kvällen.

Svårast : Att få i sig nog med vatten.

Inköp : Mest frukt och vatten. (Och taxiresor.) Inga böcker, nope.

Bästa seminariet : Det med Åsa Larsson, Johan Theorin, Åke Smedberg om geografins betydelse för dem. Det var SÅ bra. Sa SÅ mycket direkt till MIG. Ni fattar.

Ångrar : Mm.. Inget?

Klädsel : Snygga klänningar, i olika färger.

Ont i fötterna på en skala : 7.

Träning : Blev bara en löptur. Hade önskat mer, men kände mig lite förkyld på ett konstigt mäss-dålig luft-vis. Nu har det såklart gått över.

Uppstart : Plocka äpplen-klubben, och att det alltid finns människor att diskutera träning med. Överallt. I like it. Och tom Murakami kan man diskutera överallt.

Thank you’s : Finaste förlaget, bästa bokhororna, läsigaste läsarna!

/ JoL

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *