Johanna K: "Så utsattes jag för en UTMATTINGSCHOCK på bokmässan"


Helena och jag avstår mässan helt idag. Jag checkade ut mentalt från bokmässan 2008 någonstans vid 18 -snåret igår och nu har jag svårt att uppbåda entusiasm. Jag måste hem och kolla på Jessicas bildspel för att minnas kuligheterna. Och ändå har jag sovit som ett barn vid midnatt två kvällar i rad. I går med huvudet vilande på tjocka ”Dödgrävarens dotter” – nästa bok till bokcirkeln.
Nu är jag matt av bokförlagens ornament (välj mig! Välj mig! Välj mig!), ljunartanterna som strosar i gångarna, barnvagnar, det konstanta surret, den torra luften och alla intryck.
Kan jag vara den Bokhora som har köpt färst böcker också? 0… Jag har lite svårt att se skogen för alla träd på mässan, eller snarare boken för alla böcker.
Kort sagt: I love you baby, men du tar knäcken på en redan stressad lågstadielärarinna (nu väntar uppsatsskrivande hela kvällen och natten till tisdagens inlämningsuppgift till LHS).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *