”I’m a big fan”

Jo förresten, jag gjorde en grej jag alltid själv gillar – att säga att man tycker om nåns arbete. Blir skitglad när det kommer fram läsare till  mig, men jag känner mig oftast för blyg för att approacha författare/musiker/whatever. Men idag på frukosten kom Annika Persson som intervjuade Knausgård på seminariet, och DÅ. Hon var verkligen så bra, så jag sa det. (Om hon blev glad för det? Såklart, det blir ju alla.)

Det här inlägget postades i Bokmässa av Johanna Lindbäck. Bokmärk permalänken.

Om Johanna Lindbäck

Jag kommer från Luleå men har bott i Stockholm sen 1999. Förutom att läsa massa böcker så skriver jag ungdomsböcker själv också (på Rabén&Sjögren). Du kan läsa mer om mitt skrivande och allt sånt här. Sen är jag även lärare i svenska och engelska på en gymnasieskola i Nacka utanför Stockholm.

2 reaktion på “”I’m a big fan”

  1. Jag fick din bok En liten chock av GP på mässan. Slukade den på flyget hem. Och älskade den. Du skriver lika bra som jag alltid föreställt mig att du ska göra. Nu vill jag läsa alla dina böcker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *