Hem ljuva hem

JoÖ hemma i sin egen ljuva säng. It makes me happy.

Rörigt och många intryck och alldeles för lite sömn gör att jag avvaktar med min slutrapport några timmar. Jag köpte färre böcker i år än förra året (då 3, nu 1 + hittade en Åsa Linderborg i Parklobbyn = 2) men fler penguinmuggar (då 0, nu 3 + fick 1 gratis = 4).

Sedan förbannade jag de där Penguinmuggarna ganska mycket för min packning blev väldigt tilltufsad och ihopklämd för att få plats.

Nu är jag åter i vardagen, hallen är översvämmad av tidningar och jag har tvättid om en halvtimme. Ska tvätta alla mina fina färgglada klänningar, hänga in dem i garderoben och inte ta fram dem förrän det är dags för nästa kultursammankomst. Dvs någon gång nu i veckan, jag har för mig att det var något boksläpp jag ville gå på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>