Bokhora på bokmässa

Knausgård sa på sitt seminarium att han skrev sista meningen i ”Min kamp 6” för 2 veckor sen. Jag säger HURRA om det. Den sista meningen som han bestämde för ngr år sen när han började skriva. Fascinerande. Och HURRA igen för att den är klar nu, hela Kampen.

Det här inlägget postades i Bokmässa av Johanna Lindbäck. Bokmärk permalänken.

Om Johanna Lindbäck

Jag kommer från Luleå men har bott i Stockholm sen 1999. Förutom att läsa massa böcker så skriver jag ungdomsböcker själv också (på Rabén&Sjögren). Du kan läsa mer om mitt skrivande och allt sånt här. Sen är jag även lärare i svenska och engelska på en gymnasieskola i Nacka utanför Stockholm.

3 reaktion på “Bokhora på bokmässa

  1. Ja, jag orkar snart inte vänta längre! Såg dig utanför seminariet och tänkte att du nog är den enda människa jag vet som också har komaläst de fem första delarna. Hur orkar folk vänta på översättningen när det är så lätt att läsa på norska? 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *