Bäst och sämst – L:ets

Bäst : att det kändes så rätt med vår MISSION om läsning! Ibland är läsning bara lyx för mig, det känns helt onödigt. Man ligger på soffan och latar sig med en bok när man kunde rädda världen med något riktigt och viktigt. Nu efter mässan; nej, läsning är superviktigt på så många sätt! Jag är väldigt glad att jag fick den peppen. Boksamtal, böcker som tröst och ledare, att bli verbal, få kontakt med andra, känna igen sig, oh. Jag älskar ju läsning! Och det måste spridas!

Bäst 2 : våra intervjuer. Det var så kul! Att få höra alla författare stå och lägga ut texten. Det var superroligt. Jag saknar micken och scenen ju!

Bäst 3 : mitt bokprat om min bok, jag är jättenöjd med att det var fler än jag och personalen i montern, och att publiken skrattade och nickade medhållande, och att tre som lyssnade ville ha boken signerad! Det är ju typ bara tolv färre än vad Östergren fick signera. Snart ikapp!

Sämst : konstant vätskebrist + urdålig mat och fika där inne, uuusch, till rena rama flygplatspriserna dessutom.

Sämst 2 : att det tog slut så fort!

/ Johanna L

3 reaktion på “Bäst och sämst – L:ets

 1. Heisann,

  Jeg var den norske som kjøpte boken din og fikk signert. Jeg skal tilstå at jeg ikke har lest den, men begge mine venner som også fikk signert anbefaler den veldig. Jeg gleder meg til å lese den.

  Jeg syntes det var interessant å høre på deg fortelle om prosessen om hvordan boken ble til, og om selve boken. Jeg kjente meg veldig igjen i det om å få ideer, begynne å skrive og så stå fast.

  Nei, nå babler jeg, og jeg vet ikke helt hva poenget mitt med å kommentere her var!

  Nei, maten som blir servert på bokmessen er ikke mye å skryte av!

 2. Babbla på du! Jag tycker också det är väldigt roligt att höra andra prata om sina skrivprocesser – men det är en sån sak som jag alltid är nervös att publiken ska tycka är trist. Nu var det så kort prat på 20 min så inte så lång tid att svänga på, så…
  Det var roligt att du gillade pratet och skrev här! Och ja, läs boken så fort som möjligt, superbra, ha ha 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *