Bäst och sämst – Jessica

Bäst: Alla fantastiska samtal om läsning och böcker, både på scen och i sällskap med vin. I fyra dagar! Kan det bli bättre? Att få träffa så många trevliga läsare, inte alltid man förstår att någon läser det man skriver. Finns ännu mer att säga, men jag är fortfarande lite väl överväldigad.

Sämst: Mannen som skrek på oss, angående vårt namn, utan att lyssna på vad vi hade att säga. Enormt obehagligt.

Att jag inte hann gå på ett endaste seminarium (dock hade jag inte prioriterat det innan men det kommer jag absolut göra nästa år).

Att jag nog inte åt ordentligt någon av dagarna.

/Jessica

En reaktion på “Bäst och sämst – Jessica

  1. Vadå problem med namnet? Det är ju ett gôrbra namn,uppkäftigt och något man lägger märke till. Nej, var stolta över både namn och det ni har åstadkommit,ni är värda allt beröm som ni fått och det är bara att stå på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *