Bäst och sämst – Caroline

Bäst: lite töntigt, men jag är benägen att säga ”allt”. Jag var outsägligt trött när jag for till Göteborg och trodde inte jag skulle orka någonting alls, men det visade sig vara så underbart att jag glömde nästan allt förutom montrar, författare och action.

Men OK, det var coolt att Ramus mindes o uppskattade mitt Perecinlägg, det var roligt att återuppliva sin Mobergkärlek, det var roligt att så många Bokhoreläsare kom och sade hej och det var roligt att vi (tror jag iaf) lyckades ragga så många nya fans!

Och så klart att få umgås med sina bokhoror flera dagar i rad: stressade redakionsmöten är liksom inte lika roliga som ”tar ni Östergren nu? Och ni Moberg? Coolt – jag kirrar cappes & äpplen, vi ses i himlen efteråt va?”

Sämst: att det varade enkom fyra fattiga dagar, att jag inte hann gå på en bråkdel av alla seminarier jag hade velat.

/Caroline

2 reaktion på “Bäst och sämst – Caroline

  1. Hej Louise, jätteroligt att du kommenterade här så vi får veta lite mer om dig – var så nyfiken på vad det var ni höll på med i er monter på mässan, men kom inte ihåg vad jag skulle söka på när tillbaka hemma i lugn o ro!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *